Zafir diazulin porkapszula - 60db
Zafir diazulin porkapszula - 60db
4.040 Ft

Zafir diazulin porkapszula – 60db

4.040 Ft

Diazulin kapszula a vércukorszint problémáinak csökkentésére. Felerősíti a szervezet szénhidrátokat lebontó anyagcsere folyamatát, ezzel javítja a glükóz toleranciát, a cukorbetegség egyik fő okozóját.

Készleten

Cikkszám: 78775 Kategóriák: , , , Címkék: , , Gyártó:

Zafir diazulin porkapszula

Diazulin kapszula a vércukorszint problémáinak csökkentésére.

Hatóanyagainak jótékony hatásai:

Homoktövis: szervezetünk saját védekező rendszerét hivatott megerősíteni, az anyagcsere betegségekre, így a cukorbajra is jó szívvel ajánlják.
Galagonya: az ingadozó magas vérnyomás sokszor okozója a diabéteszes megbetegedéseknek, ennek normalizálására képes.
Útifű: felerősíti a szervezet szénhidrátokat lebontó anyagcsere folyamatát, ezzel javítja a glükóz toleranciát, a cukorbetegség egyik fő okozóját.
Eperfalevél: segítségével az összetett cukrok nem bomlanak egyszerű cukrokra a tápcsatornában, így az emésztés során, a lassabb felszívódás nem okoz extrém vércukorszint emelkedést és a maximális inzulinválasz is elmarad.
Nyírfalevél: a táplálkozással felvett felesleges cukormennyiséget az ideálisan működő vese a vízzel együtt kiválasztja, és nem építi be a szervezetbe plusz energiaként.

A készítmény tartósító- és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz.

Javasolt fogyasztás: étkezés előtt legalább 10 perccel, bő vízzel vegyünk be normál esetben naponta 2×3-szor 1 kapszulát, emelt szinten alkalmanként 2 kapszulát.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Termékkategóriák

Kosár