Kedvezmények

Most az első vásárlására is -10% kedvezményt biztosítunk!

Éljen a 10% kedvezménnyel és a regisztráció visszaigazoló e-mailben lévő kupont a vásárlás végén váltsa be!

Legyen regisztrált vásárlónk és most az első rendelésére is -10% kedvezményt biztosítunk!

A regisztráció után azonnal e-mailben egy kuponkódot is küldünk, amely kupon -10% kedvezményre jogosít. A -10% kedvezmény kizárólag az e-mailben kiküldött kuponkód érvényesítésével érhető el, a kupon utólagosan beváltására nincs lehetőség. A kuponkódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon kell a “Kuponkód” mezőbe beírni és a “Kupon alkalmazása gombra klikkelni.

A kupon csak új regisztrált vásárlók számára érhető el, és csak a regisztráció napján váltható be!

 

10% törzsvásárlói kedvezmény!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

 

Akciós termékek

Akciós termékek esetén a pontjóváírás nem érhető el, akciós termékek vásárlása esetén nincs pontjóváírás.

 

Jóváírás folyamata

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, viszont a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

A Kosár és Pénztár oldalakon láthatja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldal Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 365 nap, azaz 1 éven belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Kuponbeváltás

Amennyiben Ön egyedi személyes VIP kuponnal rendelkezik, akkor nem tud részt venni törzsvásárlói pontrendszerben.

Egy rendelésnél vagy csak kupont, vagy csak pontot lehet beváltani.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói pontrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!
Köszönjük vásárlását!