Törzsvásárlói pontrendszer

Fizessen OnlinePénztárcával, amely további -5% kedvezményt biztosít Önnek!

onlinePénztárca

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

  • 1.000 Ft értékű rendeléshez 100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű pont amely így 10% kedvezmény
  • 30.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • és így tovább…

 

1% pontjóváírás extra akciós termékekre

Extra akciós árakkal rendelkező termékek esetén 1% a pontjóváírás:

 

Jóváírás folyamata

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, viszont a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

A Kosár és Pénztár oldalakon láthatja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldal Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 365 nap, azaz 1 éven belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Kuponbeváltás

Amennyiben Ön egyedi személyes kuponnal rendelkezik, akkor nem tud részt venni törzsvásárlói pontrendszerben.

Egy rendelésnél vagy csak kupont, vagy csak pontot lehet beváltani.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói pontrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!
Köszönjük vásárlását!