Üdvözöljük a ProVitamin.eu webáruházban!

 

Most az első rendelésére is -10% kedvezmény biztosítunk!

Ehhez nem kell mást tennie, mint az első vásárlás alkalmával a Kosár vagy a Pénztár oldalon írja be a PROVITAMIN10 kuponkódot a kuponkód mezőbe!

-10% kedvezmény az első vásárlásra!

Regisztráljon és élvezze az állandó -10% kedvezményt a lenti törzsvásárlói pontrendszerben!

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!

 

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

 • 1.000 Ft értékű rendeléshez 100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • 20.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű pont amely így 10% kedvezmény
 • 30.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • és így tovább…

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 365 nap, vagyis 1 éven belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

 

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként 990 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Átvétel FoxPost Csomagautomatában

 • Átvétel FoxPost Csomagautomatában: 890 Ft
 • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a FoxPost Csomagautomatában való átvétel: ingyenes!

Átvétel GLS CsomagPonton

 • Átvétel GLS CsomagPonton: 990 Ft
 • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

 • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 1.190 Ft
 • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Üzletünkben

A rendelés előzetes értesítés után az alábbi címen lévő üzletünkben vehető át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át. Üzletünkben történő átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges!

77 m2-es új üzletünkben vitaminok, natúrkozmetikumok, bio és reformélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat:

Biobolt és Vitamin szaküzlet

Üzletünk és 550 m2-es logisztikai központunk az Alpha-Zoo / Alpha-Vet főépületében található:

Fizetési módok

Fizetés készpénzben az áru átvételekor:

A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton, vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. Üzletünkben és a GLS futárnál átvételkor bankkártyával is fizethet!

Fizetés banki átutalással:

Amennyiben banki utalással kívánja megrendelését fizetni, kérjük, hogy a megrendelés végösszegének az OTP Bank 11717009-20195933 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni. Kérjük, hogy az utalás közleményében a rendelési számot szíveskedjen feltüntetni.

Fizetés online bankkártyával:

Az OTP SimplePay által biztosított biztonságos online bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk vásárlóinak, amelyet a rendelés folyamatának a végén tud kezdeményezni. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt SSL titkosítás védi.