Üdvözöljük a ProVitamin.eu webáruházában!

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
A Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszerben való részvétel viszont csak regisztrációval lehetséges.

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!

Webáruházunkban automatikus hűségpont és kuponrendszer működik!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak -10% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

 • 1.000 Ft értékű rendeléshez 100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • 20.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű pont amely így 10% kedvezmény
 • 30.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
 • és így tovább…

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Extra pontok

Születésnap

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék ponttal lepjük meg Önt. 🙂

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 90 nap, azaz 3 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

A pontok lejárata előtt 7 nappal rendszerünk emlékeztető értesítést küld, hogy pontjai lejárnak, váltsa be őket! A pontok kiadásának és beváltásának a történetét Fiókjába bejelentkezve a Törzsvásárlói pontjaim menüpontban láthatja.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

 

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!

Regisztráció és kuponbeváltás

A ProVitamin.eu webáruház saját kuponrendszerrel működik, így a ProVitamin.hu webáruházban kapott kuponok nem válthatóak be. A ProVitamin.eu webáruház saját regisztrációval rendelkezik, így a ProVitamin.hu webáruház regisztrációja itt nem érvényes.

 

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként 990 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Átvétel FoxPost Csomagautomatában (ÚJ!)

 • Átvétel FoxPost Csomagautomatában: 590 Ft
 • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a FoxPost Csomagautomatában való átvétel: ingyenes!

Átvétel GLS CsomagPonton

 • Átvétel GLS CsomagPonton: 990 Ft
 • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

 • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 1.190 Ft
 • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Üzletünkben

A rendelés előzetes értesítés után az alábbi címen lévő üzletünkben vehető át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át. Üzletünkben történő átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges!

77 m2-es új üzletünkben vitaminok, natúrkozmetikumok, bio és reformélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat:

Biobolt és Vitamin szaküzlet

Üzletünk és 550 m2-es logisztikai központunk az Alpha-Zoo / Alpha-Vet főépületében található:

További információk