JutaVit Kollagén Komplex tabletta - 60 db
JutaVit Kollagén Komplex tabletta - 60 db
2.280 Ft
Akció!

JutaVit Kollagén Komplex tabletta – 60 db

2.280 Ft

A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is.

JutaVit Kollagén Komplex tabletta

A JutaVit Kollagén komplex + hialuronsav + C-vitamin + szerves cink + Biotin + B2-vitamin + B3-vitamin terméke kollagént, hialuronsavat, szerves cinket, Biotint, C-vitamint, Riboflavint, Niacint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, fogíny normál állapotának, működésének fenntartásához. A niacin, riboflavin, biotin és cink hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a Peptan 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Roussselot gyárt. A Peptan kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 vagy 2 tablettát étkezés után vízzel egészben lenyelni.

Összetevők: kollagén (Peptan®) marha eredetű, L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), cink-glükonát, nátrium-hialuronát, nikotinamid (Quali®-B), csomósodás gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum), színezék (titán-dioxid, vasoxidok és vas-hidroxidok), nedvesítőszer (polidextróz), riboflavin (Quali®-B), D-biotin (Quali®-B), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kókuszolaj.

Aktív összetevők: 1 tablettában / 100 g termékben

  • KollagénPeptan®: 600 mg (NRV*=**) / 1200 mg (NRV*=**)
  • C-vitamin: 300 mg (NRV*=375 %) / 600 mg (NRV*=750 %)
  • Nátrium-hialuronát: 60 mg (NRV*=**) / 120 mg (NRV*=**)
  • Niacin (B3-vitamin): 20 mg (NRV*=125 %) / 40 mg (NRV*=250 %)
  • Cink (szerves kötésű cink-glükonátból): 10 mg (NRV*=100 %) / 20 mg (NRV*=200 %)
  • Riboflavin (B2-vitamin): 1,7 mg (NRV*=121,4 %) / 3,4 mg (NRV*=242,8 %)
  • Biotin: 125 μg (NRV*=250 %) / 250 μg (NRV*=500 %)

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Kosár